- БГ Футбол, Българи в чужбина, България, Европейски футбол, Италия, Италия, Трансфери, Футбол

“ЦСКА-София” потвърди трансфера на Валентин Антов в “Монца”

Сподели:
269 Views

“ЦСКА-София” потвърди трансфера на Валентин Антов в “Монца”.

Бранителят ще играе в Италия под наем.

Ето какво съобщи сайтът на “червените”:

“Aрмейци,

Капитанът на ЦСКА Валентин Антов ще продължи кариерата си в Италия. Днес бранителят премина медицински прегледи и подписа своя договор с Монца, който е собственост на легендарния бизнесмен Силвио Берлускони, а вечерта бе представен чрез официалния сайт.

Клубът стяга сериозна селекция, за да може да извоюва промоция за Серия “А” още този сезон и Антов беше една от приоритетните цели в селекцията за ариергарда. Първоначално Антов ще бъде със статут на преотстъпен, след което в договора фигурира задължителна клауза за откупуване на правата му при определени условия.

ЦСКА иска специално да благодари на изпълнителния директор на италианците Адриано Галиани, който след сериозни преговори с ръководството се съгласи трансферът на защитника да се финализира едва след решителния мач с Виктория (Пилзен). На практика шефовете на двата клуба бяха постигнали окончателна договорка още преди сблъсъците с чехите, но в името на голямата цел пред червените Галиани показа джентълментско отношение и спази дадената дума.

Голяма признателност заслужава и самия капитан, който не спести сили в нито една секунда от мача в четвъртък и по най-доблестния и достоен начин поема към новото предизвикателство в кариерата си.

За себераздаването и всички незабравими моменти, благодарим ти, Вальо!

НА ДОБЪР ЧАС И УСПЕХ”!

 

 

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар