- БГ Футбол, България, Трансфери, Футбол

“Лудогорец” представи Шакил Пинас

Сподели:
696 Views

“Лудогорец” представи Шакил Пинас.

Националът на Суринам ще играе с №6 в Разград.

Той заяви,  че е изключително щастлив от преминаването си в клуба:

 

„Радвам се изключително много, че съм тук. Всичко започна преди година и половина, когато за първи път имахме контакт с Лудогорец. Тогава дойде първата оферта към мен. В този момент обаче откупуването ми от бившия ми клуб бе трудно. След изтичането на договора имаше ново обаждане от Лудогорец и съм щастлив, че в крайна сметка дойдох тук”, заяви Пинас, цитиран от  ludogorets.com.

“Знам какви са амбициите на отбора. Искам да постигна успехи с клуба. Искам да играя в Европейските клубни турнири с този отбор. Няколко пъти говорих с Серджио Падт и Елвис Ману, а преди това знам, че тук са играли Върджил Мисиджан и Джоди Лукоки, но с тях не съм говорил, тъй като исках всичко да е официално преди да говоря с тях“, допълни още бранителят.

 

“Няма да дойдат още много футболисти. Вече имаме 25-26 играчи. Ако се стигне до консенсус с някои добри футболисти, може би ще вземем още един или двама нови до края на трансферния прозорец. Но аз мисля, че имаме много футболисти, всички са добри и ще разчитаме на всеки от тях”, коментира техническият директор на тима от Разград – Козмин Моци.

Той допълни   че е  възможно при добра оферта да се стигне до продажба на играчи.

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар