- БГ Футбол, Футбол

Димитър Бербатов официално се кандидатира за президент на БФС!

Сподели:
604 Views

Димитър Бербатов официално се кандидатира за президент на БФС!

Това обяви самият той на специална пресконференция.

В екипа на Берба влизат Стилян Петров, Мартин Петров, Петър Величков, Боби Станков и  Георги Владов.

“Благодаря, че уважихте днешния брифинг. Няма да се бавим повече. Официално откривам моята кампания за президент на БФС. Моментът е дошъл. Започваме от днес, но всъщност от доста преди това започнахме да работим активно. Ще ви представя екипът, с който ще работим. Това е ядрото, с което готвим тази промяна към по-добро”, бяха встъпителните  думи на Бербатов.

“Стъпвам в нова глава от кариерата си, професионалното си развитие. Решили сме да има симбиоза между футболни хора и хора, които са били в бизнес управлението. Трябва да има такава симбиоза. В екипа влиза Стилиян Петров. С него говорим непрекъснато. Радвам се, че след толкова време подържаваме връзка – на базата уважение, респект и отделно. Той ще бъде част от бъдещия Изпълком. Другият човек ще бъде Мартин Петров. Радвам се, че тези двамата са в моя живот. Петър е тук, за да може ние да понесем тази отговорност да понесем за бъдещето за нашия футбол. От другата страна ще е Петър Величков. С него също се знаем отдавна, намерихме общ език, който е за доброто родния футбол. Боби Станков е по-малко познатото име. Той е важна част от екипа. Завършил е образователно програма за мениджмънт. Това е човек, знае как ще случва нещата. Екип екип на може и без адвокат. За това е и адвокат Георги Владов”, заяви още той.

Той изрази категорична позиция, че първенството трябва да се администрира от ПФЛ.

Приоритет за голмайстор №1 на националния отбор ще бъдат детските школи и аматьорският  футбол.

“Наложително е да има промяна. Благодаря на всички тези хора с моя екип. Не сме професори по всичкознание. Всяка идея е добре дошла. Всеки, който иска да даде идеи и добре дошъл. Ще оставим и адрес за връзка след края на презентацията. Виждаме какво става във футболната общественост, хвърчащи бележи, идеи… решихме да задоволим това любопитство на хората и да излезем аз и екипът ми. Ето излизаме, готови сме да донесем нужната промяна. В процесът на работа нови идеи ще се наливат. Футболът е за всички нас. Аз съм отворен към предложения”, заяви бившият нападател, цитиран от Диспорт.

“Със Стилиян и Мартин от много време говорим по темата футбол. И след нас какво се е случвало. След разговори стигнахме до извода, че е тримата трябва да сме в управленската част. Те ще бъдат неизменна част от Изпълкома. Това са хора, които са минали през толкова много. Всички тези неща са говорени с тях. Нови идеи ще се влеят. Тези мои колеги бивши съм супер щастлив, че мога да ги нарека приятели. Знам, че в момента гладат и наблюдават. Аз съм щастлив, че те ще бъдат до мен и до нас за доброто за футбола.”

„Кои клубове ни издигат, това ще го разберете впоследствие. Повече от един клуб ни издига. Мисля, че скоро чух мнения по въпроса. На аудио запис има допълнително още 4 човека, които са подали оставка. Това прави 9 човека. Мисля, че е добре утре да знаем финално кой си е подал оставка. Ако трябва президента Касабов да попита всеки по отделно. Нека хората в БФС да решат кой е подал оставка, кой не е подал оставка. За да знаем ние какво ще се случва с Конгреса. За нашия си Изпълком, ще разберете по-късно кои са ни кандидатурите. За Мартин и Стилиян казах вече.“

Гледайте цялата  пресконференция  тук!

Днес Борислав Михайлов оттгегли оставката си, така конгрес на 25 юни няма да има!

Абсолютен шок: Боби Михайлов оттегли оставката си!!!!!!!!!

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: Facebook

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар