- БГ Футбол, Други, Футбол

Марселиньо: “Лудогорец” ще победи “ЦСКА-София” с 2:0

Сподели:
664 Views

Марселиньо: “Лудогорец” ще победи “ЦСКА-София” с 2:0.

Бразилецът сподели още, че не му се играе футбол повече.

Ето какво каза още той пред dsport:

Цитатите, които следват  са без редакторска намеса!

“При мен всичко е наред. В Бразилия лека-полека се оправят нещата. Много градове са затворени, но ситуацията се връща към нормалното. Договорът ми с Витория свърши. Нямам разговори с нито един тим. Засега нямам варианти, но има време и ще видя какво да правя. Имам бизнес извън футбола, за който също трябва да мисля. Може и да приключа с футбола. Засега не е официално, но ще видим. Когато напуснах Лудогорец, ми звъняха няколко български отбора. Май повече не ми се играе футбол”.

“Следя какво се случва в Лудогорец. Направих добра кариера в тима. Моето име остава в историята. Липсва ми да играя за Лудогорец, но това е краят. Малко гадно ми стана, като си тръгнах. Животът обаче продължава. Гледах мача между Лудогорец и Локомотив Пд. На Лудогорец им предстои дерби с ЦСКА. Тимът води с 3 точки. Когато аз играех всички обичахме да участваме в такива мачове. Бяхме мотивирани и нямаше страх. Намаше нищо по-хубаво от тези мачове”.

“Не мисля, че нещата са се променили много от времето, в което играх там. ЦСКА е добър отбор също. Това е голям мач и със сигурност ще го гледам. Коментирах с Жорди Кайседо Лудогорец и ЦСКА още преди да тръгне за България. Той знаеше за двата тима. Аз съм му разказвал, че ЦСКА има много публика и голяма история. Радвам се, че вкара гол още в първия си мач, пожелавам му успех”.

“Тази година искам да се прибера в България. Имам много приятели извън футбола там. Искам да ги видя. Надявам се до края на година да се върна. Прогнозирам, че Лудогоец ще победи с 2:0 ЦСКА”, каза Марселиньо.

Автор: SPORTS24   Снимка: ludogorets.com

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар