- БГ Футбол, Европейски футбол, Евроучастници, Лига Европа, Футбол

ПФК „ЛУДОГОРЕЦ“ СЕ ИЗПРАВЯ СРЕЩУ ПОРЕДЕН ЕВРОПЕЙСКИ ГРАНД

Сподели:
638 Views

ПФК „ЛУДОГОРЕЦ“ СЕ ИЗПРАВЯ СРЕЩУ ПОРЕДЕН ЕВРОПЕЙСКИ ГРАНД.

Тази вечер  “орлите” посрещат именития „Интер“ (Милано) в мач от елиминациите на Лига Европа. През годините тимът от Разград се е изправял срещу отбори като „Реал“ (Мадрид), „ПСЖ“, „Ливърпул“, „Арсенал“, „Лацио“, „Милан“ и други.
„Лудогорец“ е с нов треньор в лицето на чеха Павел Върба. Преди двубоя собственикът на клуба Кирил Домусчиев заяви, че е оптимист за развоя на срещата. Съставът на отбора реално е същият от края на миналата календарна година, като треньорът Павел Върба ще разчита както на изпитаните бойци – Антон Недялков, Козмин Моци, Абел Анисе, Марселиньо, Клаудио  Кешеру, а така също и на новото попълнение от Бундеслигата – Каули Оливейра. Напълно възстановен е и вратарят Владислав Стоянов, който неведнъж е респектирал в миналото със своите намеси футболни звезди от световна величина.
„Интер“ е в подем и е устремен към титлата в Италия, особено след назначаването на Антонио Конте. Италианецът изповядва едни от най-модерните тактически модели във футбола и на „Лудогорец“ ще му бъде наистина много трудно. В състава на „Интер“ личат имената на Стефан де Фрай, Алексис Санчес, Диего Годин, Антонио Кандрева,  Ромелу Лукаку,   а също така и новозакупените в началото на настоящата година –  Ашли Йънг и Кристиан Ериксен. Титулярният вратар на “нерадзурите” Самир Ханданович е с травма и е под въпрос за мача, което може да се окаже плюс за тима на Павел Върба.
За да има успех „Лудогорец“, трябва да изнася топката, без да допуска елементарни грешки, както и защитата трябва да е на безупречно ниво. Със силата на своите атакуващи играчи ПФК „Лудогорец“ би могъл да изненада съперника си. В заключение  ще кажем  , че тази вечер  предстои един голям футболен празник!

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Колаж:

SPORTS24 – Спортни статии и анализи

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар