- БГ Футбол, Футбол

Позиция на GREEN FRONT’09 , изпратена до нашият екип

Сподели:
536 Views

Една от фен фрациите на Лудогорец

GREEN FRONT’09 се свърза с нашият екип, за да изрази възмущенито си от публикация във вестник “Тема Спорт”.
Тъй като се считаме  за свободна медия в, която всеки може да изрази свободно позицията си публикуваме становището на привържениците на “орлите: 

Вестник Тема Спорт, с гаф, грешка или просто… Синя  мечта?

В вчерашният  си брой  вестникът  на едва 8-ма страница, обърна   внимание на Лудогорец и поредната бъдеща евро вечер в четвъртък. За момент се замислихме, да не би да не сме разбрали и ПФК Левски също да играят в Лига Европа срещу Еспаньол…? Наскоро бяхме замесени и сложени всички под общ знаменател заради расизкият скандал и заради една шепа хора, затова ние няма да сложим всички журналисти под такъв и да ги наречем некадърни, платени, пристрастни! Всеки може да сбърка и сгреши, но в този случай и на този вестник над,  който виси една публична тайна, че е с Оранжев отенък и финансова зависимост, май му стана много!

Господин главният редактор – Мариан Макариев, явно още не е разбрал, че не е вечен и не е незаменим. Уважавайте ни, уважавайте труда на соствениците, ръководството, футболистите! Благодарение на тях вие имате работа! Ставате смешни не само пред нас, феновете на Лудогорец,  но и пред цяла България!

И все пак няма да е трагедия,  ако ни  се извините публично,  защото нашите приоритети не сте Вие , а любимия  Лудогорец и в четвъртък ще гледаме точно него, на нашия  си стадион, в нашия  си град, срещу Еспаньол, а Вие си живейте със синята мечта!

От

GREEN FRONT’09
Снимка: https://web.facebook.com/ultrasludogorets/

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар