- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

Ето причината за детектора на лъжата в Ботев Пд

Сподели:
324 Views

Впоследно време обстановката в отбора на Ботев Пловдив никак не е спокойна. През изминалата седмица футболистите на “канарчетата” преминаха детектор на лъжата. Тази тема породи доста коментари, но от ръководството на Ботев категорично отказаха да съобщят каква е причината играчите да минават полиграф. Официално бе обявено, че това е практика в доста големи компании. Gong.bg пише какво е накарало шефовете на пловдивския тим да предприемат подобни действия. 

Това е загубеният финал за Купата на България срещу Локомотив Пловдив. След мача е имало негативни сигнали и босовете на Ботев са решили да подложат състезателите на тест за лоялност. Gong.bg обаче категорично съобщава, че до този момент няма повдигнати обвинения към нито един футболист.

Въпреки това действията на ръководството са разочаровали голяма част от играчите. Лидерът на тима – Тодор Неделев, вече изрази възмущението си, като заяви, че това е подигравка с него и съотборниците му. Според халфа цялата тази история се отразява негативно на играчите.

Източник: Gong.bg Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив


About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар