- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

Владислав Стоянов тренира отново след 2 години и половина извън терена

Сподели:
538 Views

След 30 месеца извън терена и множество операции вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов поднови тренировки с разградчани. 32-годишният перничанин, който се контузи тежко по време на лагер на националите през март 2017 г., вече направи две занимания наравно с останалите, съобщава “24 часа”. 

Доскоро Стоянов се подготвяше по индивидуална програма след операция на коляното първо в Румъния и след това в още няколко клиники в Барселона. Имаше прогнози, че стражът ще спре принудително своята футболната кариера, след като имаше усложнения от преминалите операции. Последната интервенция беше през април. Очакванията са Владо Стоянов да е готов за игра до края на месеца, като първо ще бъде тестван на официален мач за втория отбор на Лудогорец.

Две тренировки с новия си клуб направи и израелският национал Талеб Тауата, който подписа преди дни своя договор с шампиона на България.

Напълно готов за домакинския мач срещу Етър е и централният защитник Драгош Григоре. Румънският национал се завърна с контузия, която получи в евроквалификацията с Испания, но травмата му се оказа лека. Григоре тренира на пълни обороти и ще бъде на разположение на треньора Станислав Генчев. На линия са и всички останали национали от Лудогорец, които имаха ангажименти с националните отбори на своите държави.

Източник: Gong.bg Снимка: ludogorets.com




About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар