- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

Венци Стефанов недоволен от глобата

Сподели:
410 Views

Венци Стефанов остана недоволен от глобата, която ДК на БФС му наложи .

Припомняме, че Стефанов беше глобен с 5000 лева, защото обиди публично съдията на мача Лудогорец Славия –Стефан Апостолов.

Ето какво заяви босът на “белите” в изказване за GONG.bg:

“Някаква си Илонка Джалева, чията работа беше да посреща и изпраща Марка Бата, е писала до Дисциплинаната комисия. За какво ме глобяват с 5 000 лева? Просто казах истината. Да не би да съм излъгал? Този съдия е абсолютен некадърник. Нали помните какви дузпи даваше в Европа. Срам и позор! Докога ще ги търпим подобни некадърници? Докато такива хора са на работа в БФС, нищо добро не ни чака. Сигурен съм, че и от Лудогорец няма да реагират по-меко. На тях не им зачетоха 100% гол. Съдията опорочи мача, като ощети жестоко и двата отбора.

Двубоят беше хубав и можеше да завърши по всякакъв начин, но съдията се намеси и реши крайния изход. Разбрахме, че не може да чете, а сега и, че не може да свири. Ако не го познавахме, можеше да се помислим, че е участвал в черно тото. Това обаче не може да се случи, защото няма толкова акъл. Просто е некадърен. Искам да се обърна към Боби Михайлов и да го попитам защо глобяват хората, които си дават парите за футбола, за да може да съществуват хората от БФС? И то, при положение че казвам истината. Мен ме глобяват, а на некадърниците им се разминава. Кой ще понесе отговорността за мача в Разград? Това не може да продължава. Михайлов трябва да вземе мерки”. 

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: Нова Броудкастинг Груп


About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар