- БГ Футбол, Футбол

Гонзо е новият спортен директор на Локомотив Пд

Сподели:
367 Views

Бившият наставник на Левски и Черно море Георги Иванов – Гонзо е новият спортен директор на Локомотив Пловдив. По информация на GONG.BG от директора в клуба – Чавдар Цветков, легендарният бивш нападател на Левски ще работи усилено по футболните въпроси за тима на Локомотив.

43-годишният пловдивчанин заемаше този пост и в Левски в последните години. Освен че е юноша на “смърфовете”, Гонзо има и прекарани четири сезона като професионалист на “Лаута”, където отбеляза 16 гола в 64 мача между 1993-а и 1997-а година.

Както е известно, „смърфовете” преустановиха европейското си участие в Лига Европа, след като допуснаха две загуби от Страсбург с по 0:1 в третия кръг от надпреварата. Гонзо бе част от “черно-бялата” делегация за реванша срещу французите, след като изгледа дуела на “Стад дьо ла Мено” на живо от трибуните в компанията на собственика Христо Крушарски, Чавдар Цветков, Христо Бонев – Зума и Атанас Узунов. За последно юношата на Локомотив Пловдив води отборът на Черно море, но през есента на 2017-а година бе освободен от шефовете на “моряците” поради незадоволителни резултати.

Източник: Gong.bg Снимка: Нова Броудкастинг Груп

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар