- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

Витоша Бистрица заплаши да не излезе срещу Левски на “Васил Левски”

Сподели:
426 Views

Витоша Бистрица заплаши да не излезе срещу Левски на “Васил Левски”.

На клубът не му е било позволено да домакинства на своя стадион срещу Левски .

От Витоша се оплкват, че едно домакинство на стадион “Васил Левски” струва твърде скъпо.

Ето и цялата позиция на Витоша:

През последните четири години ръководството на Витоша (Бистрица) и в частност президентът на клуба Сергей Ташков непрестанно полагат неимоверни усилия, за да подобрят материалната база на клуба и да предложат не само на футболистите на Витоша, но най-вече на съперниковите играчи, треньори и ръководители комфорт и истинско удоволствие от провеждането на мачове на стадиона в Бистрица.

В тази връзка ръководството на клуба е дълбоко разочаровано от поредното решение за кой ли път да не ни бъде позволено да приемем Левски на собствения си стадион “Витоша”. Двубой, който ще се превърне в истински празник за клуба и ще предложи невероятна атмосфера и за феновете на “тигрите”, и за феновете на “сините” на изцяло футболното съоръжение в Бистрица.

Едно домакинство на Националния стадион не само че не предизвиква сериозен зрителски интерес, което води до липса на каквато и да е атмосфера, от което страдат най-вече футболистите, но и струва на клуба над 20 хил. лева, които трудно могат да се възстановят от приходи от билети, което реално е единственият начин за финансови постъпления.

До момента независимо срещу кой отбор е играл тимът на Витоша на домашна сцена, ръководството на клуба се е справяло отлично с организацията и е предоставяло едни от най-добрите условия за подготовка и провеждане на футболен двубой от елита на България.


В тази връзка клубът е категоричен, че ако не му бъде позволено да приеме Левски на собствения си стадион в Бистрица, то срещата ще бъде бойкотирана и съответно няма да се проведе.

С уважение, Ръководството на Витоша (Бистрица)

Автор: https://sports-24.net/ Снимка: fcvitosha.bg

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар