- Евроучастници, Лига Европа, Футбол

Люпко: Не ни искат в Европа, Бодуров не играе, създава проблеми в отбора

Сподели:
306 Views

Старши треньорът на ЦСКА Люпко Петрович избухна жестоко след равенството на ЦСКА срещу Зоря Луганск в Лига Европа. Сръбският наставник коментира, че съдийството в дуела е било безобразно и, че явно никой не иска ЦСКА да играе в Европа. Същевременно опитният треньор акцентира, че лично той е отговорен за изваждането на Николай Бодуров от групата на мача, след като бранителят създава проблеми в отбора, когато играе.

„Моите футболисти дадоха максимума от това, което могат. Мога само да ги поздравя за желанието и волята, които показаха в дуела. Не съм доволен от равенството, тъй като не мога да проумея, че в Европа има такива съдии. Свириха фаулове срещу нас, за тях нас. Жълти картони ни даваха на всеобщо основание, а за груби техни фаулове не показваше”, коментира Петрович.

За ситуацията при дузпата на Зоря Луганск:

„Това, което видях е, че ръката му беше назад, а топката го удари в гърдите. Мисля, че не беше абсолютно никаква дузпа”, продължи сръбският специалист.

„Имахме шансове за голове, а накрая и с контранападения. Беше много тежко да играем този мач, тъй като Зоря е добър отбор – с млади играчи, които много тичат. Трябваше да се борим със съдията”, продължи Петрович.

„Те имат по-голям шанс за продължаване сега, а както виждам – нас Европа не ни иска. Николай Бодуров не успя да бъде в ритъм с мачовете и е уморен – затова не е в групата. Аз избрах днес да не играе, тъй като прави проблеми в отбора. Когато играе, търси грешките в другите.

Източник: Gong.bg Снимка: Официален сайт на ЦСКА

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар