- Евроучастници, Лига Европа, Футбол

ТНС застава на пътя на Лудогорец в Лига Европа

Сподели:
530 Views

Четвъртък вечер ще предложи на феновете на родния футбол незабравими емоции с евроучастниците ни. В първия мач от третия кръг на Лига Европа Лудогорец посреща Дъ Ню Сейнтс (ТНС) от 20.30 часа. Срещата, която ще се проведе в Разград, ще можете да наблюдавате по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA .

Очаква се, шампионите на България да не срещнат много проблеми срещу този съперник, въпреки че защитният подход на противника би могъл да създаде много проблеми на „орлите”. На хартия Лудогорец е и по-класният отбор.

„Ще направя утре ротации, за да дам възможност на състезатели с по-малко минути. Обикновено такива отбори са трудни за побеждаване до влизането на първия гол поради малкото пространство, което оставят. След това се отварят и става по-лесно за нас”, сподели Стойчо Стоев преди двубоя.

Програмата на разградчани обаче е доста натоварена и в неделя им предстои и дерби с ЦСКА в efbet Лига. Поради тази причина се очаква Стойчо Стоев предпочете да запази част от титулярите си.

В същото време треньорът на ТНС Скот Ръскоу призова своите играчи да дадат всичко от себе си и да не се чувстват като обречени в двубоите срещу родния първенец Лудогорец.


„Лудогорец са много добър футболен тим и трябва да се сборим директно с тях. Определено се очертава предизвикателство пред нас”, призна Ръскоу.

Срещу ТНС Лудогорец няма да разчита на Марселиньо и Димо Бакалов, които са без картотека за Европа. Бразилецът влезе в конфликт с треньора Стойчо Стоев.

Румънецът Йонуц Мариус Аврам ще ръководи срещата на стадион “Лудогорец арена”. Във всички международни мачове, които е ръководил, е отсъдил 19 дузпи – 11 за домакините и 8 за гостите. Обича да показва и картони, като е вдигнал 215 жълти и 10 червени – по 5 за домакините и гостите.

Източник: Gong.bg






About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар