- Евроучастници, Лига Европа, Футбол

Треньорът на ТНС: Предстои ни трудна задача, но ще се опълчим

Сподели:
331 Views

Треньорът на уелския шампион ТНС – Скот Ръскоу призова своите играчи да дадат всичко от себе си и да не се чувстват като обречени в двубоите срещу родния първенец Лудогорец в третия квалификационен кръг на Лига Европа. 41-годишният специалист отчете доста по-високата класа на „орлите”, която ще наложи и промени в тактическата постройка на неговия тим.

„Лудогорец има голяма история в европейския футбол, така че това ще е добър тест за играчите”, коментира Ръскоу. „Това е мач, на който те ще могат да се насладят, но също така трябва да стъпят здраво и да се опълчат. Нека видим дали така ще можем да постигнем позитивен резултат преди реванша у дома”, коментира Ръскоу преди утрешната среща.

„Трябва да бъдем позитивно, но е нужно да останем и реалисти. Не можем просто да отидем там и да си мислим, че е окей да играем нашата обичайна игра и да очакваме да победим така. Ще има определени неща ,които ще правим по различен начин предвид подхода и постройката ни за мача.”

„Лудогорец са много добър футболен тим и трябва да се сборим директно с тях. Определено се очертава предизвикателство пред нас”, добави Ръскоу.

Източник: Gong.bg Снимка: Уикипедия



About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар