- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

Петричев: Ще пуснем жалба срещу съдийството

Сподели:
355 Views

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира равенството на тима 1:1 с Локомотив Пловдив в двубой от 4-ия кръг на efbet Лига.

“Лудогорец никога не се задоволява с равенство. Смятам, че изпуснахме две точки и можем да съжаляваме. Като цяло обаче стана хубав мач. Това коментирахме с колегите от спортно-техническия щаб. Двата отбора играха с едно наум за мачовете си в четвъртък. Ние от доста години играем такъв ритъм, като това не е нещо ново за нас. Общо взето можем да съжаляваме, тъй като повече заслужавахме победата”, заяви той.

“Локомотив не е черна котка на Лудогорец. Този отбор е традиционно неудобен за нас. Той е съставен от борбени момчета, когато дадеш битка можеш да вземеш нещо от по-силните. Поздравления за Локомотив и това, което правят през този сезон. При тях виждам едно приповдигнато настроение. Радвам се, това е хубаво. Аз съм го изпитвал много пъти тази емоция. Желая им успех. Ние ще си извадим поуки, като планираме да пуснем жалба срещу съдийството в този мач. Защото смятам, че ако беше свирена втората дузпа, която е чиста според колегите от спортно-техническия щаб, които ме уверят в това, ще подадем жалба. Това е една от основните причини да загубим две точки в Пловдив”, добави още Петричев.

Източник: Gong.bg Снимка: ludogorets.com

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар