- Евроучастници, Лига Европа, Футбол

Люпко нападна съдията на двубоя с Осиек

Сподели:
356 Views

Сръбският наставник на ЦСКА Люпко Петрович призна, че отборът е можел да спечели още в редовното време и да продължи, вместо да се стига до успех след дузпи с Осиек. Същевременно опитният специалист призна, че „червените” имат проблем при вкарването на голове, което донякъде притеснявам европейския шампион с Цървена звезда.

„Ние по-добре изпълнихме дузпите – затова спечелихме. Аз говорих преди мача, че Осиек е страхотен отбор – млади, бързи, които имат футболен ум, качество, всичко. По време на самия мач си имахме шансовете и съжалявам, че не вкарахме 2-3 от 100%-овите положения.

„Имаме този проблем, че не вкарваме лесно голове. Соу имаше възможности, но не реализира. Ако си бяхме вкарали трите положения, нямаше да е нужно да стигаме до дузпите. Напоследък се оказва, че нямаме играч, който със своята игра да сложи край на мача и да го „убие” с гол”, продължи Петрович.

„Раул Албинтоса не беше съвсем готов. Имаше крампове и трябваше да легне известно време, но изигра добър мач”, говори още сърбинът.

„Сега няма да говоря за третия кръг – ще дойде време. Мислим за мача в неделя, а играчите играха продължения. Трябва да видим как ще се възстановим, тъй като имаме един отбор, а не два”, завърши Люпко Петрович.

Източник: Gong.bg Снимка: Официален сайт на ЦСКА

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар