- Евроучастници, Лига Европа, Футбол

Лудогорец очаква успех срещу Валур

Сподели:
357 Views

Шампионът Лудогорец се изправя срещу исландския Валур в среща-реванш от втория квалификационен кръг от турнира Лига Европа. След равенството 1:1 миналата седмица днес победата сякаш е задължителна, а очакванията са за убедителна победа. Срещата може да гледате пряко в ефира на DIEMA SPORT.

Абел Анисе съумя да изравни резултата в края на първия двубой и така разградчани имат сериозни шансове за победа в днешния мач.

Исландците показаха силов футбол миналата седмица, но качествата им не са големи.

Лудогорец е единственият отбор с пълен актив от началото на сезона в родния елит, но и срещу Витоша Бистрица сякаш незадоволи големите очаквания на феновете.

“Нагласата ни е да спечелим. При нас всеки мач е така. Дано не дадем възможности на съперника да ни затрудни. Те ще са по-затворени и ще разчитат на евентуални грешки. Футболистите осъзнават важността на мача и вярвам, че ще направят това, което се очаква от тях”, сподели наставникът на “орлите” преди двубоя.

Валур е побеждавал само веднъж като гост в Европа от общо 28 мача и едва ли точно в Разград може да сътвори чудо. Това обаче не попречи на старши треньора Олафур Йоханесон да заяви, че неговият отбор ще се опита да елиминира Лудогорец.

Исландците ще играят с един нападател в лицето на Педерсен и ще наситят средата на терена с петима футболисти.

Вероятни състави:

Лудогорец: П. Илиев, Икоко, Григоре, Недялков, Сисиньо, Горалски, Анисе, Чибота, Битон, Жоржиньо, Кешеру

Валур: Х. Халдорсон, Саварсон, Омарсон, Сигбьорнсон, Йонсон, Барталстову, Петри, Хедлунд, Ингварсон, К. Халдорсон, Педерсен

СЪДИЯ: Павел Орел (Чехия)
СТАДИОН: “Лудогорец Арена”
НАЧАЛО: 20:30 часа

Източник: Gong.bg

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар