- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

Стоев: Отново забравихме фланговете, загубихме огромна личност в лицето на Шпайдела

Сподели:
334 Views

Стойчо Стоев коментира представянето на своя тим веднага след победата с 2:0 срещу Витоша Бистрица. Специалистът бе видимо недоволен от отпуснатото отношения в дадени етапи на мача.

„Първото полувреме се опитвахме само през центъра да играем, забравихме фланговете. Не се получи, но през второто започнахме да използваме скоростта по фланговете и нещата се получиха. Така създадохме повече острота. Когато един отбор играе дефанзивно да играеш през центъра е абсурдно“, заяви треньорът на Лудогорец.

„Малко бяхме напрегнати, очаквахме по-лесен мач. Оттам се получи известно напрежение. Започнахме лежерно, оттам дойде и затруднение. В крайна сметка реализирахме“.

„Кешеру получи почивка, заедно с Анисе, Горалски и Недялков. Имаме 3 мача тази седмица и се стремим с ротации да постигнем свежест в състава“.

„Валур ще играят по същия затворен начин. Ако играеш по погрешен начин може да имаме проблеми. Не трябва да го допускаме в четвъртък. Да не говорим за селекция. Отворен процес е и при нас“.

„Отиде си една огромна лчиност в българския футбол, съболезнования на семейството и близките на Шпайдела“, завърши Стоев, коментирайки тъжната вест от вчерашния ден.

Източник: Gong.bg Снимка: Нова Броудкастинг Груп

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар