- efbet Лига, БГ Футбол, Всички, Футбол

Хубчев: Не се и съмнявах, че момчетата ще дадат такъв отговор

Сподели:
527 Views

Наставникът на Левски Петър Хубчев остана доволен от показаното от играчите си в мача с Ботев. “Сините” надделяха с 3:1, като това беше първият им мач след поражението с 0:3 от АЕК Ларнака в Лига Европа в четвъртък. Специалистът обяви, че именно такъв отговор е очаквал от момчетата си.

“Аз съм от два месеца тук, но не съм се съмнявал в тази реакция на Левски. Колкото повече ги опознавам тези мочмета, все повече я очаквах тази реакция от тях. Чисто професионално това е най-добрият отговор. Доволен съм”, заяви Хубчев пред DIEMA SPORT и отказа да величае Играча на мача Давиде Мариани, който се отличи с два гола.

“Мариани изигра много силен мач, но видях и други хора, които изиграха някои от най-силните си мачове. Продължавам да твърдя, че Мариани е една важна частица от отбора, но е просто част от него. Не е човекът, около който се върти отборът”, сподели още Хубчев и коментира защо се израдва силно при третия гол за тима си в края.

“Голът на Горанов успокои нещата и затова реакцията ми беше такава. Затова реагирах така положително, нищо повече”, заяви още треньорът на Левски и коментира предстоящия реванш с АЕК Ларнака, като според него все още нищо не е решено.

“В спорта и футбола много рядко има някаква логика и често се случват нелогични неща. От няколко седмици отговарям на въпроси за представянето на отбора и очакванията към него с умората и малкият кадрови потенциал, но отговорът на тези момчета е на терена. Няма какво да се оправдаваме с лошото време, жегата и т.н. Но аз не видях умора в играчите, напротив”, сподели още Хубчев и накрая говори за феновете.

“Концентрирам се върху отбора. Има отбори в България, които са силни и велики заради феновете, Левски е такъв, но аз се концентрирам върху отбора”, завърши легендата от САЩ’94.

Източник: Gong.bg Снимка: Нова Броудкастинг Груп

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар