- Евроучастници, Лига Европа, Футбол

Лудогорец обяви програмата и мерките за сигурност преди мача с Валур

Сподели:
534 Views

Лудогорец обяви програмата и мерките за сигурност преди мача с Валур .

Мачът от 2-рия предварителен кръг на Лига Европа е в четвъртък от 20:30 часа.

Ето какво пишат от Лудогорец:

ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо реванша от втория предварителен кръг на Лига Европа срещу исландския Валур в четвъртък (1 август) от 20,30 ч., че същия ден стадион “Лудогорец Арена” отваря врати в 18,30 ч. Клубът напомня, че В момента се продават билети на базата в Разград. В деня на мача от 10,00 ч. ще работят касите на улица “Васил Левски”.

Абонаментните карти за сезон 2019/2020 ще важат за реванша с Валур.

Клубът напомня, че влизането на “Лудогорец Арена” става посредством турникети, като привържениците трябва да спазват указанията на стюардите.

Всички фенове са задължени да носят със себе си документ за самоличност. Малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация.

Клубът съобщава, че на “Лудогорец Арена” няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Официалната тренировка на Лудогорец е в сряда в 19,00 ч. на клубната база. Пресконференцията на шампионите същия ден е с начален час 12,30 ч. и в нея участие ще вземе треньорът Стойчо Стоев. Официалната тренировка на Валур е в 18,30 ч. на “Лудогорец Арена”, а пресконференцията 20 минути по-рано на стадиона.

Автор: https://sports-24.net/ Снимка: ludogorets.com

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар