- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

Петър Пешев: Търсим защитник, осветлението струва 1 милион

Сподели:
367 Views

Президентът на Арда Кърджали Петър Пашев разкри, че клубът търси защитник. Той обаче не скри, че могат да бъдат привлечени и други играчи, на други постове, но най-вече българи.

Босът на новака в efbet Лига разкри, че осветлението на стадиона в Кърджали ще струва 1 милион лева, най-вече защото то ще бъде извън рамките на съоръжението.

„Благодаря, че ни позволиха Локомотив Пд да домакинстваме на техния стадион. Чакаме финансирането да дойде за осветлението на нашия стадион, каквото зависи от нас, сме го направили. Чакаме финансирането. Мисля, че за 2-3 месеца ще се случи, след като получим финансирането. Общината ни помага, каквото зависи от тях, ни помага, а проектите са в министерството”, сподели Петър Пешев.

„Със собствени средства направихме много подобрения по стадиона, направихме и фитнес. Инвестирахме собствени средства, но осветлението не е малко перо. При нас трябва да е извън стадиона и е около 1 милион лева. Извън рамките на стадиона трябва да бъде и това оскъпява проекта.”

„Всеки иска в отбора му да има повече български футболисти. Добрите български футболисти пък искат страшно много пари и отиват в чужбина. Търсим централен защитник, може да е бек. Ако излезе нещо добро, по възможност да е българин, със сигурност ще го привлечем”, сподели Пешев.

Босът на Арда разкри, че тимът не е влизал в контакт с Виктор Генев, каквито информации се появиха в медиите.

Източник: Gong.bg Снимка: Нова Броудкастинг Груп

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар