- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

Босът на Арда след историческия успех: Отвори ли ни се възможност, ще атакуваме шестицата

Сподели:
404 Views

Президентът на Арда – Петър Пешев, заяви пред GONG.BG, че целта на неговия отбор е да се затвърди в елита и ако се отвори възможност да атакува първата шестица. Снощи тимът от Кърджали записа исторически успех в efbet Лига, побеждавайки коравия тим на Берое с 3:1. По изказването на боса на Арда личи, че ръководството на клуба е здраво стъпило на земята и не се заблуждава след една победа.

“Доволен съм от победата. Момчетата се раздадоха на терена. Трябва да признаем, че срещу Берое имахме късмет. Те имаха няколко чисти голови положения, които не успяха да оползотворят. Берое е един от най-добрите тимове в България. Затова може да определем тази победа като доста престижна. Целта ни е да се затвърдим в елита на родния футбол. Ако постигаме добри резултати и ни се отвори възможност, ще атакуваме първата шестица. Основната не цел обаче е да се утвърдим в групата”, заяви Пешев.

“Селекцията е отворен процес и ако има някой футболист, който може да ни свърши работа, ще се опитаме да го привлечем. Чакаме две нови попълнения. Надяваме се да привлечем централен защитник. Проявяваме и интерес към български състезател. Чакаме финансиране за осветлението. Такова още не е осигурено. Иначе ние сме готови с организацията. Щом получим финансиране, ще започнем работа по изграждане на осветлението на нашия стадион. Надявам се по-скоро да се върнем у дома”, добави босът на тима от Кърджали.

Автор: Бисер Тошев, Gong.bg

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар