- Евроучастници, Лига Европа, Футбол

Стоев: От 2 удара вкараха 1 гол, не може да продължаваме с тези пропуски

Сподели:
446 Views

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев беше видимо недоволен от представянето на своите възпитаници по време на равенството 1:1 с исландския Валур Рейкявик. Особено недоволен беше наставникът от многото пропуски на неговите състезатели.

„Няма как да съм доволен, не съм доволен, че те нямаха голови положения, въпреки това от 2 удара вкараха 1 гол. Страшно много положения изпуснахме, които в един момент може да натежат. Започнахме да играем, чак сле като ни вкараха гол. Няма спор, че сме по-добрия отбор, но изпускаме твърде много положения, които не трябва да се изпускат“, сподели Стоев.

„Постоянно се работи, но не мога да гадая защо не се получава. Доста са причините. В това отношение трябва да се замислим сериозно, тъй като по-нататък може да е голям проблем.

“Дадоха сигурност тримата халфове, но ние много малко използваме фланговете, там е нашата сила. Така може да създадем повече положение, малко използваме флаговете за сметка на пасове през центъра. Има ситуации, в които трябва да се развиват по флаговете атаките“.

„Всеки един състезател ще получи необходимото игрово време. Искам да ми е труден изборът. Не сме в оптимално състояние, но се надявам в следващите мачове да се подобрим“.

„Аз и преди съм използвал Кешеру и Швиерчок заедно. Имаха положения, двамата се допълват добре. Трябваше и да отбележат голове“.

„В европейския футбол няма фаворити и аутсайдери. Всеки отбор има своето качество и се стреми към успехи. Резултатът ни дава предимство, но очаквах много повече. Не сме разкрили в огромна степен потенциала си“, завърши Стоев.

Автор: Драган Иванов, Gong.bg Снимка: Нова Броудкастинг Груп

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар