- Англия, Европейски футбол, Футбол

Солскяер: В Юнайтед има достатъчно място за амбициите на Погба

Сподели:
348 Views

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази мнение, че звездата на отбора Пол Погба не е длъжен да напуска отбора, за да осъществи своите амбиции във футбола.

Миналия месец най-скъпата покупка в цялата история на „червените дяволи” хвърли смут фенове и шефове с думите, че е настъпил момента да потърси „ново предизвикателство” на друго място. Към днешна дата предпочитаната от френския национал дестинация изглежда Реал Мадрид.

За момента в офисите на Юнайтед все още няма постъпила официална оферта за 26-годишния играч. Според английските медии клубът не би се разделил с Погба за по-малко от 160 милиона паунда, което би осигурило крупна печалба предвид платените за него през 2016-а 89 милиона британски лири.

Според Солскяер обаче изобщо не е нужно да се стига дотам, тъй като Погба може да открие всичко, което търси, именно на „Олд Трафорд”. „Не съм се обезпокоил от неговите думи, защото сме имали много разговори и знам точно какво си мисли Пол”, заяви норвежкият наставник. „Мога да му дам това ново предизвикателство.”

„Казвал съм много пъти, че Пол е топ, топ човек и страхотен футболист. Никога, ама никога не е създавал проблеми. Ако го накараме да играе по начина, който показа веднага след пристигането ми, той ще спечели всички.”

„При какви обстоятелства може да напусне ли? Трябва да бъда внимателен в подбора на думите си. Не мога просто така да се впускам в хипотетични въпроси. Не сме имали никакви оферти. Мога да потвърдя същото за който и играч желаете. Ако не получим оферта за даден футболист, то тогава ние трябва да си платим, за да не бъде въпросният играч тук, нали така? Затова казвам, че не сме имали никакви оферти”, добави Солскяер.

Източник: Gong.bg Снимка: https://www.uefa.com/

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар