- Евроучастници, Лига Европа, Футбол

На ЦСКА остава рутинната крачка в Черна гора преди Осиек

Сподели:
317 Views

ЦСКА ще направи рутинната крачка към втория квалификационен кръг на Лига Европа при гостуването си на черногорския Титоград. “Червените” влизат в мача в Подгорица с аванс от четири чисти гола и само някаква тотална издънка може да ги изхвърли от надпреварата. Но такава едва ли ще се случи.

Този двубой стартира от 21:30 часа и ще можете да го гледате директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата ни PLAY DIEMA XTRA. За вас ще следим подробно минута по минута всичко случващо се в него на GONG.BG.

Във футбола са се случвали всякакви чудеса, но класата на черногорския съперник не предвещава изненада. А по-скоро вещае още една лесна победа за българския представител, която изглежда и задължителна с оглед увеличаването на клубния коефициент.

Ентусиастите от Титоград нямат никакви проблеми със състава, но с каквато и единадесеторка да излезе на терена наставникът Драголюб Джуретич, тя едва ли би трябвало да затрудни “червените”. Голобрадите момчета от Черна гора по-скоро ще трупат безценен европейски опит срещу далеч по-опитен съперник.

Люпко Петрович пък има някои главоболия около окомплектоването на състава си. Наказан е централният бранител Божидар Чорбаджийски, което може да отвори място за капитана Николай Бодуров, който изненадващо беше изваден от групата преди първата битка.

С проблеми са още десните бранители Иван Турицов и Стойчо Атанасов, което се очаква отново да отвори място за младия Митко Митков, който се отличи с великолепен гол в мрежата на Етър в първия кръг на efbet Лига.

С травма е и бразилецът Енрике Рафаел, с което се изчерпват проблемите в състава на Петрович. В предни позиции изборът му е далеч по-богат и се очаква той да направи известни ротации с оглед наситения календар от мачове занапред.

На каквито и 11 да заложи обаче бившият наставник на Левски и Литекс, той се е доказал като опитен турнирен боец и едва ли ще изпусне победата срещу толкова неравностоен съперник. А дали това наистина ще се случи, ще разберем малко преди полунощ тази вечер.

Но едва ли ще видим някакъв срив на българския евроучастник, така че е нормално вече всички в тима да гледат с едно око към следващия кръг, където чака също наглед преодолимо препятствие в лицето на хърватския Осиек.

Източник: Gong.bg

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар