- Англия, Европейски футбол, Футбол

Юнайтед потвърди Погба в състава за турнето

Сподели:
382 Views

Манчестър Юнайтед направи ситуацията около своята звезда Пол Погба още по-интересна, след като включи името на французина в състава, който трябва днес да отлети към Пърт, Австралия за началото на 18-дневното лятно турне.

Мениджърът Оле Гунар Солскяер обяви група от 28 футболисти, с които ще работи по време на тура през Австралия, Сингапур и Китай. „Червените дяволи” ще изиграят 5 контроли – срещу Пърт Глори и Лийдс в Австралия, срещу Интер в Сингапур и с Тотнъм в Китай. След това тимът отива в Уелс за двубой срещу Милан. Шестата проверка на Юнайтед за лятото ще се проведе в Норвегия срещу Кристиансунд.

Ето и пълната група на Юнайтед за турнето:

Вратари – Давид Де Хеа, Лий Грант, Жоел Перейра, Серхио Ромеро;

Защитници – Диого Далот, Аарън Уан-Бисака, Ерик Баи, Фил Джоунс, Виктор Линдельоф, Маркос Рохо, Крис Смолинг, Аксел Туанзебе, Люк Шоу, Ашли Йънг;

Полузащитници – Таит Чонг, Джеймс Гарнър, Анхел Гомес, Даниел Джеймс, Джеси Лингард, Неманя Матич, Хуан Мата, Скот Мактоминей, Андреас Перейра, Пол Погба;

Нападатели – Мейсън Грийнууд, Ромелу Лукаку, Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд.

Припомняме, че от началото на седмицата, когато стартира лятната подготовка за Юнайтед, Погба не се е явил нито веднъж. Официалната версия е, че той има разрешение за това от мениджъра Солскяер. Въпреки това изданията в Англия се съмняват, че Погба ще се яви за днешния полет към Австралия.

Източник: gong.bg Снимка: Уикипедия

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар