- БГ Футбол, Футбол

Давидов: ЦСКА е клуб с големи амбиции

Сподели:
373 Views

 Офанзивният халф Денис Давидов даде първото си интервю за ЦСКА  ТВ . Руснакът взе участие в четирите контроли на тима по време на подготовката и направи добро впечатление с изявите си. Ето какво разказа руснака за кариерата си до момента, първите впечатления от новите му съотборници и неговите лични амбиции с екипа на ЦСКА .

“Аз съм Денис Давидов. Роден съм в Москва. Започнах да тренирам във ФК Москва. На 16 години преминах в Спартак (Москва). Дебютирах в местния елит през 2013 година при треньора Валери Карпин в мач срещу Зенит. Що се отнася до националния отбор. Там дебютира в мач  срещу Казахстан, а начело на Сборная беше Фабио Капело. Бях на 18 или 19 години”.

“Това е мечтата на всяко дете и юноша. Но не е важно да облечеш екипа на родината ти веднъж, а да се задържиш там за постоянно. Капело е страхотен професионалист, за мен беше голяма чест, че точно той ми обърна внимание. Беше много приятно”.

“Много неща за ЦСКА  ми е разказвал Ивелин Попов. Много положителни неща, в които се убедих сам. ЦСКА . е най-популярният клуб в България и за мен е чест да бъда тук. Още бях малък, когато Ивелин ми помагаше много. Ходих при него за съвети, дължа му едно голямо благодаря. Ивелин е забележителен футболист. Както като футболист, така и като личност, той е пример за младите”.

“ЦСКА  е голям клуб с големи амбиции. Всички се целим в едно – да станем шампиони. Колективът е отличен, имаме добър отбор. Преди всичко искаме да се фокусираме  за мач  и всеки път да излизаме само за победа. В Европа искаме да стигнем по-напред и да влезем в групите. Ще дадем всичко от себе си, за да успеем”.

Източник: Novsport Снимка: Официален сайт на ЦСКА
About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар