- БГ Футбол, Футбол

Разследване в Левски заради австрийския голаджия

Сподели:
260 Views

Ръководството на Левски е останало доста разочаровано от новината за контузията на новия нападател на Левски Дени Алар. Австрийският голаджия е с контузия и ще бъде извън терена няколко седмици. По този начин той ще пропусне най-важните мачове на “сините” в Европа срещу Ружомберок. Алар има разкъсване на прасеца и в следващите 10-15 дни няма да води пълноценни занимания. Така и обаче не стана ясно дали таранът е пристигнал с контузия или я е получил по време на тренировка с Левски.

GONG твърди , че шефовете на 26-кратния шампион на България смятат да проведат вътрешно разследване и са започнали да задават въпроси относно футболиста. Вече се заговори, че преди да подпише нападателят е споменал, че има леко неразположение, което се очаква да отшуми за няколко дни. Тук логично изниква въпросът дали на състезателя му е направен обстоен медицински преглед или е преминал по бързата процедура, тъй като Левски търси спешно нападател.

Припомняме, че Алар е под наем в Левски до края на сезона, като “сините” ще платят сериозна сума на Рапид. Травмата му е открита след като играчът е направил несполучлив опит да тренира наравно със новите си съотборници.

Източник: Gong.bg Снимка: официален сайт на Левски.

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар