- Англия, Европейски футбол, Футбол

Официално: “Ман Юнайтед” удължи престоя на Ерик тен Хах в клуба

Сподели:
59 Views

Официално: “Ман Юнайтед” удължи престоя на Ерик тен Хах в клуба.

Треньорът подписа нов договор, който ще бъде със срок до 2026 г.

Ето какво съобщи сайтът на отбора:

“Ерик тен Хаг удължи договора си като мениджър на първия отбор на “Манчестър Юнайтед”  до юни 2026 година.

Ерик тен Хаг заяви: “Много съм доволен, че постигнах споразумение с клуба да продължим да работим заедно. Поглеждайки назад към последните две години, можем да погледнем с  гордост към  два трофея и много примери за прогрес  от мястото, където бяхме, когато се присъединих.

“Въпреки това, трябва да сме наясно, че все още имаме  много тежка работа, за да достигнем нивата, които се очакват от “Манчестър  Юнайтед”,  което означава предизвикателства в битките за  английските и европейските титли.

“В моите разговори с клуба намерихме пълно единство във визията си за постигане на тези цели и всички ние сме силно ангажирани да направим това пътуване заедно”.

Дан Ашуърт, спортен директор на “Манчестър “Юнайтед”, заяви: “С два трофея през последните два сезона Ерик затвърди рекорда си като един от най-постоянните и  успешни треньори в европейския футбол.

Докато прегледът на клуба от миналия сезон подчерта областите за подобрение, той също така стигна до ясно заключение, че Ерик е най-добрият партньор, когото  да работим за повишаване на стандартите и резултатите.

Тази група от играчи и служители вече показаха, че са способни да се състезават и да спечелят на най-високо ниво –  сега трябва да го правим по-последователно.

“С нашия засилен футболен лидерски екип, който сега е на мястото си, ние очакваме с нетърпение да работим ръка за ръка с Ерик, за да постигнем общите си амбиции за този футболен клуб”.

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: https://www.manutd.com/en

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев